Νέα / Δραστηριότητες

Επίσκεψη στην έκθεση IWA Show 2017

Για 2η συνεχόμενη χρονιά, μετά από πρόσκληση της εταιρείας Fisher Labs και ως αντιπρόσωπος Ελλάδος, βρεθήκαμε στην έκθεση της Νυρεμβέργης στη Γερμανία, IWA Show από 03-06 Μαρτίου 2017.

Στο περίπτερο της Fisher συναντήσαμε τον αντιπρόεδρο της εταιρίας First Texas (Fisher, Bounty Hunter, Teknetics και Night Owl Optics) κ. Tim Mallory, τον διευθυντή πωλήσεων της εταιρίας κ. Mike Scott, τον υπεύθυνο πωλήσεων κ. Brad Fullerton, τον διευθυντή marketing της εταιρείας κ. Russ Balbirona  καθώς και τον διευθυντή πωλήσεων Ευρώπης κ. Goce Veljanoski.

Συζητήσαμε αρκετά πράγματα για τα προϊόντα της εταιρείας καθώς και για μελλοντικές κινήσεις. Το κλίμα ήταν πολύ ευχάριστο και ήταν ενθουσιασμένοι που μας συνάντησαν για 2η φορά στην έκθεση.

Στο τέλος της συνάντησης τους αφήσαμε κάποια αναμνηστικά δώρα, τα οποία έλαβαν μετα χαράς.

 

Επίσκεψη στην έκθεση IWA Show 2016

Συναντηθήκαμε στο περίπτερο της Fisher με τον αντιπρόεδρο της εταιρίας First Texas (Fisher, Bounty Hunter, Teknetics) κ. Tim Mallory , με τον διευθυντή πωλήσεων της εταιρίας κ. Mike Scott καθώς και με τον διευθυντή πωλήσεων Ευρώπης κ. Goce Veljanoski στην παγκόσμια έκθεση IWA Show 2016, 4 – 7 Μαρτίου, 2016 στην Νυρεμβέργη της Γερμανίας.