ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ:


Νέα / Δραστηριότητες

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ IWA OUTDOOR CLASSICS 2019

Στην παγκόσμια έκθεση IWA OutdoorClassics που έγινε στη Νυρεμβέργη της Γερμανίας για το 2019 βρεθήκαμε το 3ήμερο 8-11 Μαρτίου έπειτα από πρόσκληση της εταιρείας Fisher Labs ως Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος Ελλάδος.

Στην παρέα μας στο μεγάλο περίπτερο της Fisher εκτός του αντιπροέδρου του ομίλου ft κ. Tim Mallory, το διευθυντή πωλήσεων της εταιρείας κ. Mike Scott, καθώς και το διευθυντή πωλήσεων Ευρώπης κ. Goce Veljanoski συναντήσαμε τον Drew Greer και τη Sara Whetten.

Το κλίμα ήταν πολύ θερμό και ευχάριστο καθώς βρεθήκαμε στην έκθεση για τρίτη φορά και όλοι τους μας περίμεναν πώς και πώς να μας δουν από κοντά.

Η συζήτηση κυρίως είχε να κάνει με τα νέα προιόντα που ετοιμάζονται και εμπλουτίσαμε τις γνώσεις μας στη μελλοντική τεχνολογία των ανιχνευτών.

Τέλος, μετά το πέρας της συζήτησης από την πλευρά μας αφήσαμε στον καθένα από ένα αναμνηστικό δωράκι και μας ευχήθηκαν με τη σειρά τους να πάνε όλα καλά και να ξαναβρεθούμε του χρόνου στην έκθεση πάλι.

 

16η ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΤΣΙΓΚΑΣ

Το παρόν δώσαμε για 2η συνεχή χρονιά στη 16η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας με το Επιμελητήριο Τρικάλων.

Σε αυτή την έκθεση είχαμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε νέα μοντέλα ανιχνευτών μετάλλων και να ενημερώσουμε τον κόσμο για τις μελλοντικές κινήσεις των εταιρειών μας.

Το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο από πάρα πολύ κόσμο που ήθελε να μάθει πολλά πράγματα πάνω στη χρυσοθηρία με συνέπεια πολλές φορές να σταματάνε μπροστά μας παίρνοντας σειρά για να ρωτήσουν για τους ανιχνευτές, τους νόμους και μας παρέπεμπταν να τους κάνουμε κάποιες επιδείξεις, να φωτογραφηθούν μαζί μας ή με κάποιον ανιχνευτή.

Από τον πιο μικρό έως τον πιο μεγάλο, παλιοί και νέοι, γνωστοί και άγνωστοι, όλοι τους με το χαμόγελο στα χείλη και την υπομονή που δείχνανε έτσι ώστε να πάρουν τις απαραίτητες για αυτούς απαντήσεις που τους αφορούσαν, φεύγοντας ήταν χαρούμενοι που μας γνωρίσανε από κοντά και τους δόθηκε η ευκαιρία να δούνε εκτός καταστήματος τα προιόντα μας.

Γενικά ήταν μια επιτυχημένη έκθεση και ευχαριστούμε το Επιμελητήριο Τρικάλων για το χώρο που μας παραχώρησε.

 

15η ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ-ΠΑΡΟΥΣΙΑ/ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΑΝΙΧΝΕΥΤΕΣ ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΤΣΙΓΚΑΣ

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η 15η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Καρδίτσας από τις 13-17/10/2017. Στην έκθεση αυτή δώσαμε και εμείς το παρόν, με δικό μας περίπτερο στο χώρο που μας έδωσε το Επιμελητήριο Τρικάλων.

Αρκετός κόσμος έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τους Ανιχνευτές Μετάλλων και πολλοί ήταν αυτοί που μας είχαν ακούσει και βρήκαν την ευκαιρία να μας γνωρίσουν από κοντά. Συναντήσαμε παλιούς δικούς μας πελάτες όπως και νέους φίλους που θέλουν να ασχοληθούν με το χόμπι αυτό.

Μας εξέπληξε το μεγάλο ενδιαφέρον από το γυναικείο φύλο. Οι ερωτήσεις τους ήταν αρκετές για τα μηχανήματα, τους τρόπους έρευνας, τη νομοθεσία και ζητούσαν να τους κάνουμε μία μικρή επίδειξη.

Μέχρι και οι μικροί "μπόμπηρες" μελλοντικοί Indiana Jones ζητούσαν απεγνωσμένα να βγουν φωτογραφία με κάποιο ανιχνευτή.

Από τη δικιά μας πλευρά είμαστε χαρούμενοι που ο κόσμος έδειξε ενδιαφέρον, ανταλλάξαμε απόψεις και κάναμε καινούργιους φίλους.

Τέλος να ευχαριστήσουμε το Επιμελητήριο Τρικάλων που μας έδωσε το χώρο και την ευκαιρία να παρουσιάσουμε τους Ανιχνευτές Μετάλλων στην έκθεση αυτή.

 

Επίσκεψη στην έκθεση IWA Show 2017

Για 2η συνεχόμενη χρονιά, μετά από πρόσκληση της εταιρείας Fisher Labs και ως αντιπρόσωπος Ελλάδος, βρεθήκαμε στην έκθεση της Νυρεμβέργης στη Γερμανία, IWA Show από 03-06 Μαρτίου 2017.

Στο περίπτερο της Fisher συναντήσαμε τον αντιπρόεδρο της εταιρίας First Texas (Fisher, Bounty Hunter, Teknetics και Night Owl Optics) κ. Tim Mallory, τον διευθυντή πωλήσεων της εταιρίας κ. Mike Scott, τον υπεύθυνο πωλήσεων κ. Brad Fullerton, τον διευθυντή marketing της εταιρείας κ. Russ Balbirona  καθώς και τον διευθυντή πωλήσεων Ευρώπης κ. Goce Veljanoski.

Συζητήσαμε αρκετά πράγματα για τα προϊόντα της εταιρείας καθώς και για μελλοντικές κινήσεις. Το κλίμα ήταν πολύ ευχάριστο και ήταν ενθουσιασμένοι που μας συνάντησαν για 2η φορά στην έκθεση.

Στο τέλος της συνάντησης τους αφήσαμε κάποια αναμνηστικά δώρα, τα οποία έλαβαν μετα χαράς.

 

Επίσκεψη στην έκθεση IWA Show 2016

Συναντηθήκαμε στο περίπτερο της Fisher με τον αντιπρόεδρο της εταιρίας First Texas (Fisher, Bounty Hunter, Teknetics) κ. Tim Mallory , με τον διευθυντή πωλήσεων της εταιρίας κ. Mike Scott καθώς και με τον διευθυντή πωλήσεων Ευρώπης κ. Goce Veljanoski στην παγκόσμια έκθεση IWA Show 2016, 4 – 7 Μαρτίου, 2016 στην Νυρεμβέργη της Γερμανίας.